PSD somează PNL să majoreze alocațiile și pensiile

353
PSD somează PNL să majoreze alocațiile și pensiile - psdsomeazapnl2-1590929691.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații au dat un ultimatum PNL și Guvernului Orban să mărească alocațiile de la 1 august, așa cum prevede legea, și, de asemenea, să crească cu 40% pensiile de la 1 septembrie, altfel PSD va depune o moțiune de cenzură.

"Și pentru că mâine (n.r. - astăzi) este Ziua Copilului, vrem să începem această conferință de presă printr-o nouă somație adresată PNL și Guvernului Orban, aceea de a dubla alocațiile. Este o lege care obligă la acest lucru, începând cu data de 1 august, și le mai spunem o dată PNL, guvernanților, să nu fure banii copiilor. Este un drept câștigat și trebuie să fie plătit, așa cum legea spune, de la 1 august, la fel cum este un drept câștigat acela de a majora pensiile cu 40% de la 1 septembrie", a declarat Lucian Romașcanu, ieri, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului și transmisă la posturile de televiziune în direct.

El a adăugat că nu este vina copiilor că guvernul PNL este "incompetent și că nu reușește să găsească resursele necesare, atât politice, cât și financiare pentru a dubla aceste alocații". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.9022 secunde