Ludovic Orban:

"PSD s-a transformat în frontul salvării lui Dragnea de pușcărie"

299
Prin decizia de vineri a Comitetului Executiv (CEx) al PSD, partidul de guvernământ s-a transformat în frontul salvării lui Liviu Dragnea de pușcărie, a declarat, sâmbătă, la Piatra-Neamț, președintele PNL, Ludovic Orban.

"Parcă în CEx nu ar fi fost parlamentari votați de cetățeni, angajați să pună în practică programul de guvernare, ci CEx parcă ar fi avut în componență indivizi precum Nuțu Cămătaru, Bercea Mondialul, Genică Boerică și oameni de teapa asta. PSD s-a comportat ca un grup infracțional organizat. Mesajul pe care trebuie să îl înțeleagă orice cetățean de bună credință din România este acela că, de fapt, PSD guvernează pentru infractori și nu pentru cetățenii corecți, care respectă legea, cu frica lui Dumnezeu, care au respect față de democrație", a declarat, pentru Agerpres, Ludovic Orban.

Președintele PNL a menționat că, prin decizia luată, CEx al PSD a încuviințat ca la conducerea Camerei Deputaților să rămână o persoană condamnată.

"Începând de la această decizie a CEx, practic orice mahăr pesedist poate să îndrăznească să comită infracțiuni pentru că se poate aștepta ca majoritatea parlamentară dominată de colegii săi să schimbe o lege astfel încât să nu mai suporte nicio consecință și să îl scape de pușcărie. Este inadmisibil comportamentul acestui organism care, practic, a încuviințat să rămână în fruntea Camerei Deputaților și a PSD un om care a fost condamnat definitiv și acum iarăși este condamnat", a spus Ludovic Orban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.538 secunde