PSD: Guvernul să ia măsuri pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului

144
PSD: Guvernul să ia măsuri pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului - 12-1580036623.jpg
PSD solicită Ministerului Sănătății și Guvernului să ia măsurile necesare pentru preîntâmpinarea răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin campanii de informare a populației privind măsurile de protecție și prevenire, transmite Agerpres.

"PSD somează Ministerul Sănătății și Guvernul României să ia în serios recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin demararea unor campanii de informare a populației privind măsurile de protecție și prevenire. Epidemia nu are week-end și nici nu se împiedică de petreceri și torturi festive. Și nici de cele trei afișe din aeroporturi!", se arată într-un mesaj la social-democraților postat, duminică, pe pagina de Facebook.

Ministerul Sănătății a anunțat miercuri constituirea unui grup de lucru pentru monitorizarea și managementul posibilelor infecții cu coronavirus. Grupul se va întâlni săptămânal sau de câte ori este nevoie.

Institutul Național de Sănătate Publică a trimis direcțiilor de sănătate publică definiția de caz pentru a putea fi informate unitățile sanitare de la nivel național. De asemenea, în colaborare cu MAE, au fost emise atenționări de călătorie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3584 secunde