Profesorul Vasile Coman, cetățean de onoare al orașului Năvodari

326
Profesorul Vasile Coman, cetățean  de onoare al orașului Năvodari - navodari-1501167497.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Năvodari a aprobat proiectul de hotărâre prin care profesorul de limba și literatura română, Vasile Coman, a fost declarat cetățean de onoare al orașului.

"Am onoarea să vă anunț că începând de astăzi, orașul Năvodari, are un nou cetățean de onoare. Cu votul unanim al Consilierilor Locali, ca semn de prețuire pentru cariera dedicată educației cu devotament și competență în slujba nobilelor idealuri ale culturii și școlii năvodărene, domnul profesor Vasile Coman a fost declarat cetățean de onoare al orașului Năvodari. Domnul profesor Vasile Coman a prezentat în cadrul ședinței membrilor consiliului local întreaga sa evoluție ascendentă apreciată de Ministerul Educației Naționale, de Inspectoratul Școlar și de Comisia Națională a Olimpiadelor și Concursurilor Școlare.

În 2008, Guvernul României i-a conferit Diploma de excelență pentru palmaresul realizat în domeniul educației și poziția de excelență deținută în galeria de olimpici ai școlii românești", a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, inițiatorul proiectului.

Reamintim că, în anul 2008, Guvernul României i-a conferit profesorului Vasile Coman diploma de excelență pentru palmaresul realizat în domeniul educației și poziția de excelență deținută în galeria de olimpici ai școlii românești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3998 secunde