Pro România boicotează votul pentru învestirea Guvernului Orban II

de Cuget Liber Luni, 24 Februarie 2020 201
Parlamentarii Pro România nu vor participa la votul pentru învestirea Guvernului Orban II, a anunțat vicepreședintele formațiunii, Adrian Țuțuianu, potrivit Agerpres. "Nu participăm la acest vot. Noi am spus foarte ferm de mai multe luni de zile că nu vom vota un Guvern condus de Ludovic Orban și poziția noastră nu s-a schimbat. Credem că este o criză politică indusă, nu este o criză politică reală și este doar un mijloc prin care PNL încearcă să declanșeze alegeri anticipate profitând de o situație favorabilă pe care o relevă astăzi sondajele, dar din această ecuație lipsește un singur lucru - și anume poporul român", a afirmat Țuțuianu la RFI.

El a spus că aceasta este o decizie luată cu consultarea tuturor parlamentarilor partidului. "Ne-am consultat între noi. De la Pro România nu va fi nimeni în sală astăzi, este o decizie pe care am luat-o după consultarea tuturor colegilor parlamentari", a adăugat senatorul Pro România.

Țuțuianu a mai menționat că parlamentarii care au votat data trecută în favoarea Guvernului Orban nu mai sunt în Pro România. "Cei care au participat în trecut la votarea Guvernului Orban din Pro România nu mai sunt astăzi în partid, unii dintre ei au fost preluați de PNL, așezați pe scaune înalte de vicepreședinți, iar alții sunt astăzi în PSD", a susținut Țuțuianu.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Ieri, ora 15:18

Titlurile zilei