Primarul din Medgidia a sărbătorit alături de locuitori Unirea Principatelor Române

330
5

Articole de la același autor

Ieri s-au împlinit 153 de ani de la Unirea Principatelor Române, eveniment de mare însemnătate pentru istoria românilor. Această zi a fost marcată și la Medgidia, unde locuitori și oficialități s-au strâns în Piațeta Decebal pentru a sărbători ziua de 24 ianuarie. Începând cu ora 12.00, cei prezenți în centrul orașului au avut ocazia să asculte o grupare de melodii intonate de fanfara "Dan Spătaru", după care, rând pe rând s-au prins în Hora Unirii. Alături de cetățenii orașului a fost și primarul municipiului, Marian Iordache, însoțit de viceprimarul Sorin Țuțuianu.

Comentează știrea

Roman
25 ianuarie 2012
,, Hora de adio"

Este ultima lui hora ca primar !!!.Sa invete de la Moinescu cum se sarbatoreste ,,Unirea"!!!

medgidian
25 ianuarie 2012
unirea

moinescu a dat vin fiert,iordache a dat cu jula la domeniu public. buna viata avem in oras.hai la unire,romanii cu tiganii,turcii cu tatarii,machedonii cu terenurile(bowling, 195 mp la rotunda,vila la bran). traiasca unirea intre primar si hoti.

medgidian
25 ianuarie 2012
CE CANTAU CETAENII MEDGIDIEI

AM VAZUT SI EU ASA ZISA HORA CARE S-A INCERCAT A SE DANSA LA MEDGIDIA. ASTA E,FIECARE DANSEAZA CAT POATE SI CUM POATE ,CA-I GREU SA FACI UN PAS INAINTE SI UNUL INAPOI,DACA TU CA PRIMAR-IORDACHE FACI NUMAI PASI INAPOI PENTRU MEDGIDIA SI INAINTE DOAR PENTRU TINE SI PENTRU ACOLITII TAI. DECI,IATA CUM CANTAU MEDGIDIENII (2-3,CA SI HORA A FOST......"MARE DE TOT") : "HAI SA DAM MANA CU MANA, CEI CU INIMA HAINA, SA-NVARTIM HORA FRATIEI, NOI,TOTI HOTII MEDGIDIEI" ei,bine dragii mei,se prapadeau de ras cei de pe margine(putini,v-am spus)dar radeau si cei care erau prinsi in hora iar bietul Iordache se scremea si el sa zambeasca,nestiind de ce lumea este asa de vesela. aprob ceea ce a spus unul dintre comentatori,ma bucur ca ieri Iordache a dansat ultima lui hora,ca de anul acesta va dansa tontoroiul,nestiind unde sa se bage cand va veni DNA-ul peste el. Asa ca.....draga MEDGIDIA,"LA MULTI ANI"! sincer din partea mea,care astept sa dansez hora unirii cu d-l Moinescu.

zuza11
25 ianuarie 2012
hora de despartire

Pana ieri,noi cetatenii orasului Medgidia am dansat dupa cum ne-au cantat Iordache, ai lui si Consiliul Judetean in frunte cu Constantinescu, acompaniati de RAJA. Medgidienii s-au cam saturat de dansat si au hotarat sa-l mai lase si pe Iordache sa danseze dar la alegeri va dansa si noi vom canta.Iordache, ai grija, sa inveti bine pasii !

nemultumitul
25 ianuarie 2012
urari pentru toti romanii

Priveam cu dezgust la reprezentatia din centrul orasului,la hora unirii, pe care o dansa persoana care este inca primarul, cu cativa cetateni si parca ma uitam la o parodie. Am votat aceasta tentativa de primar si acum regret pentru ca am pierdut 4 ani de evolutie si nu numai, au fost 4 ani de regres dar in iunie imi iau revansa !Afara, Iordache si acolitii lui !Poate nu va mai avea timp si dea lui Cioti terenul de 200 mp de la Rotunda pe care si-l doreste.Voi lua lectii de canto sa-i cant un cantec de adio lui Marean.DU-TE , MAREAN !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1829 secunde