Ministrul Ion Ștefan:

"Primarii vor putea verifica online dacă au primit banii ceruți"

322

Articole de la același autor

Noul ministru Ion Ștefan a anunțat, ieri, că Ministerul Lucrărilor Publice și Dezvoltării va publica plățile efectuate, astfel încât primarii vor putea verifica pe site dacă au primit sau nu banii ceruți pentru efectuarea facturilor emise de constructori. 


"Ce am reușit eu să fac în aceste prime două zile? Am abordat frontal problemele cu care se confruntă ministerul. Efectuarea plăților către UAT-uri în vederea efectuării facturilor emise de constructori, lucru care s-a și întâmplat. UAT-urile au primit acești bani. Transparentizare - prin publicarea pe site-uri a tuturor plăților efectuate de către minister. Plățile efectuate vor fi afișate zilnic pe site-ul ministerului începând de astăzi (n.r. - ieri). Plățile efectuate miercuri au fost deja ridicate pe site. Toți primarii pot observa fără a fi nevoiți să mai dea un telefon la minister să vadă dacă au primit banii ceruți de dânșii", a spus Ion Ștefan, la Digi24, la preluarea mandatului de ministru al Lucrărilor Publice. 


Pe de altă parte, el a adăugat că proiectul pentru folosirea gazului românesc reprezintă o prioritate a ministerului. 
"O să facem toate eforturile pentru a reuși acest proiect major pentru statul românesc. Românii au nevoie și trebuie să folosească gazul românesc, acest lucru ar fi prioritatea numărul unu a ministerului", a precizat subliniat ministrul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5029 secunde