Primăria Medgidia îi recheamă la muncă pe cei obligați să presteze în folosul comunității

337
Primăria Medgidia îi recheamă la muncă pe cei obligați să presteze în folosul comunității - primariamedgidia-1589996004.jpg

Articole de la același autor

Administrația publică din Municipiul Medgidia transmite locuitorilor că, având în vedere încetarea stării de urgență și obligativitatea punerii în aplicare a dispozițiilor deciziei nr. 58/18.05.2020 aparținând Direcției Naționale de Probațiune, începând cu data de 15 mai 2020 se reiau activitățile persoanelor obligate să presteze muncă neremunerată în folosul comunității, în baza unei sentințe penale și a deciziei emise de Consiliul de probațiune.

"La acțiuni nu se vor prezenta persoanele condamnate și confirmate medical ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Activitățile se vor desfășura, cu prioritate în spații deschise, cu respectarea normelor sanitare și de distanțare fizică. În funcție de evoluția pandemiei la nivel național, începând cu data de 1 iunie 2020, se pot executa activități și în spații închise, respectând normele sanitare și de distanțare fizică", a transmis Andreea Șerban, consilier asistent în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8245 secunde