Primăria Mangalia va construi un Ambulatoriu de specialitate, cu fonduri UE

320
Primăria Mangalia va construi un Ambulatoriu de specialitate, cu fonduri UE - mangaliaambulatoriu-1524671825.jpg
Primăria Municipiului Mangalia va depune documentația pentru construcția unui ambulatoriu de specialitate, cu fonduri UE, la spitalul din localitate. Proiectul va fi realizat prin POR 2014-2020, Obiectivul de Investiții 81A-Ambulatoriu.

Conform documentației tehnice, este prevăzută extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal, cu scopul lărgirii gamei de servicii medicale oferite locuitorilor municipiului Mangalia și populației din sudul județului Constanța.

"Prin acest proiect, se urmărește dezvoltarea infrastructurii de sănătate, la nivel județean, prin înființarea unui ambulatoriu modern, la standarde europene. Totodată, dorim creșterea accesului populației la serviciile medicale de specialitate, eficientizarea actului medical în regim ambulatoriu și îngrijire de zi", au declarat reprezentanții unității sanitare din Mangalia.

Noul corp de clădire va fi o extindere a pavilionului B, cu parter și două etaje, unde vor fi amenajate cabinete medicale de specialitate. Valorea maximă care poate fi accesată, din fonduri UE, pentru acest proiect, este de 2,3 milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.6311 secunde