Primăria Mangalia investește în modernizarea domeniului public

264
Primăria Mangalia investește în modernizarea domeniului public - primariamangalia-1540829334.jpg

Articole recomandate

Primăria Mangalia continuă lucrările de modernizare a domeniului public, în mai multe zone ale orașului. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, pe Bulevardele Callatis și 1 Decembrie se pregătește terasamentul pentru montarea rulourilor de gazon, iar în zonele centrale, se plantează flori de sezon și plante ornamentale perene. După cum se știe, astfel de lucrări se realizează primăvara și toamna, iar intervențiile respectă indicațiile specialiștilor în domeniu.

"Totodată, turnăm soclurile pentru montarea noilor băncuțe, pe strada Rozelor, în aceeași zonă urmând să venim și cu noi coșuri de gunoi. Zilele acestea, se execută și lucrări de refacere a marcajelor rutiere, în mai multe zone ale orașului. În privința iluminatului stradal, au fost efectuate lucrări de reparații pe străzile Rozelor, Ion Creangă și zona Lidl. Zilele următoare pe Bld. Callatis și 1 Decembrie 1918, vor demara lucrări de înlocuire a becurilor existente la stâlpi, cu corpuri de iluminat tip led", au spus cei de la Primăria Mangalia.

Tot pe parcursul acestei săptămâni, se va lucra la înființarea stațiilor de autobuz, în zona - Farmacia 47 și Rozelor (lângă biserică). Pe strada Rozelor, se va interveni cu lucrări de reparații la toate intrările și aleile dintre blocuri. De asemenea, în cartierul Dobrogea II, continuă lucrările la rețeaua de canalizare, iar după finalizarea acestora toate străzile din zona respectivă vor fi asfaltate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9461 secunde