Primăria din Cumpăna, apel către contribuabilii datornici

210
1
Primăria din Cumpăna, apel către contribuabilii datornici - primariacumpana-1440001017.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna, de la Serviciul Impozite și Taxe, fac apel la contribuabilii care nu și-au plătit datoriile. Astfel, aceștia le transmit că s-a demarat procedura de urmărire și executare silită pentru sumele neachitate în anii anteriori. 


"Au fost emise și trimise 812 somații către persoanele fizice și 103 la per-soanele juridice. Procedura de executare silită va continua și prin instituirea de popriri asupra veniturilor și conturilor bancare ale contribuabililor și prin aplicarea de sechestre asupra bunurilor mobile și imobile ale contribuabililor. De asemenea, se vor rezilia contractele de concesiune ale contribuabililor rău-platnici. În vederea evitării acestor situații, vă așteptăm urgent la sediul Primăriei Cumpăna, la Serviciul Impozite și Taxe, în vederea achitării impozitelor și taxelor locale restante", transmit reprezentanții Primăriei Cumpăna. 


Comentează știrea

gina
20 august 2015
comision

Contract de comision pentru postarea de reclame pe net. Colaboreaza cu noi daca vrei sa-ti sporesti veniturile sau sa obtii o scrisoare de recomandare. Relatii la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6232 secunde