Primăria Cumpăna, manifestări de Ziua Unirii

341
Primăria Cumpăna, manifestări de Ziua Unirii - cumpanahoraunirii-1579817233.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează, vineri, 24 ianuarie, de la orele 10.00, o serie de manifestări dedicate împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. 


Cu acest prilej, primarul Mariana Gâju invită toți locuitorii comunei să sărbătorească, așa cum se cuvine, această zi de o importanță istorică pentru poporul român. 


"Unirea Principatelor Române este unul dintre cele mai îndrăgite momente ale istoriei noastre. Cei 161 de ani care au trecut de la Unire ne-au arătat care este distanța de la efort la recompensă. Faptele eroilor noștri sunt cele care ne permit nouă să fim ceea ce suntem astăzi. Lupta românilor din toate timpurile a fost dusă pentru noi, cei care suntem acum aici. Pentru că noi suntem cei care ne bucurăm astăzi de reușita lor, la fel cum mâine sperăm să se bucure copiii noștri de reușitele noastre. Aducem, astfel, un pios omagiu tuturor eroilor neamului românesc, mai ales celor care mai sunt astăzi printre noi, mulțumindu-le pentru demnitatea cu care au apărat interesele și integritatea României", a transmis primarul Mariana Gâju.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2654 secunde