Primăria Cumpăna a început lucrările la Complexul Sportiv "Sfântul Nicolae"

236
1

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din comuna Cumpăna au început lucrările de construcție la Complexul Sportiv "Sfântul Nicolae", iar pe șantier lucrările sunt în plină desfășurare. Acesta se va construi pe o suprafață de 27.000 mp, și va respecta dimensiunile și suprafețele construcțiilor recomandate de regulamentele federațiilor sportive naționale, precum și standardele, normele tehnice și sanitare în vigoare. 

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, spune că sportul cumpănean și nu numai va beneficia de unul dintre cele mai moderne complexe sportive din sud-estul României construite în mediul rural.

Construcția va avea un teren de fotbal/rugby, o pistă de atletism, terenuri de oină, handbal, volei, baschet și două terenuri de tenis. Totodată, construcția va cuprinde spații de cazare.

Clădirea va avea parter și trei etaje (vestiare, sală de conferințe, sală de mese, bucătărie, 20 de camere de cazare duble cu băi proprii), gradene pentru 842 de spectatori și patru locuri pentru persoanele cu handicap, cu grupuri sanitare pentru public, persoane cu dizabilități locomotorii și depozite pentru materiale sportive. 

Comentează știrea

Gigi
8 august 2017
Da !

O sa se finalizeze la Sfantul Asteapta ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7733 secunde