Primăria Constanța vă învață cum să plătiți parcarea cu cardul

1623
Primăria Constanța vă învață cum să plătiți parcarea cu cardul - cumputetiplati-1554644997.jpg

Articole de la același autor

Din 15 aprilie, în municipiul Constanța va fi introdus un sistem modern de plată a parcărilor. Este vorba despre Constanța Parking, prin care veți putea achita tariful de parcare atât prin sms, cât și cu cardul.

Constanța Parking va înlocui astfel sistemul existent, TPARK, însă până pe data de 1 mai 2019, cele două aplicații vor funcționa în paralel.

"Aplicația Constanța Parking este disponibilă deja și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord. Aplicația Constanta Parking reprezintă o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu cinci minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj", explică Diana Sobaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475 . În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6665 secunde