Primăria Constanța primește dosarele pentru vânzarea mărțișoarelor

de Cuget Liber Marţi, 23 Ianuarie 2018 254
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând de ieri, la City Park Mall, din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C – în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice.

Dosarele vor conține următoarele acte: cerere tip, certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului, actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262), certificat de atestare fiscală eliberat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța din care să reiasă că nu figurează cu debite restante.

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în HCL nr.416/2017 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2018, respectiv: 200 lei taxa de autorizare pentru desfășurarea de activități temporare, 1,50 lei/mp/zi pentru zona A și 1,00 lei/mp/zi pentru zona B.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei