Primăria Constanța face pregătirile de iarnă la adăpostul pentru câini

373
Primăria Constanța face pregătirile de iarnă la adăpostul pentru câini - adapostul-1575586849.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat, ieri, că la adăpostul pentru animale fără stăpân au început pregătirile pentru iarnă. Astfel, paleții din padocuri au fost căptușiți cu fân, iar țarcurile au fost izolate cu tablă pentru a proteja animalele de vânt și de zăpadă. 


În momentul de față, adăpostul din Constanța găzduiește aproximativ 200 de câini care așteaptă în continuare să fie adoptați de constănțeni inimoși. 


Niciun câine nu a fost eutanasiat în cele aproape nouă luni de activitate a Serviciului de Gestionare a Animalelor Abandonate, iar în urma campaniei "Adoptă un cățel", derulată de Primăria Municipiului Constanța, peste 1.000 de patrupede și-au găsit un stăpân. 


Câinii capturați și înregistrați în evidențele adăpostului din strada Vârfu cu Dor pot fi revendicați sau adoptați gratuit. Încredințarea câinilor se face numai după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare. 


În acest sens, constănțeni sunt încurajați să se alăture campaniei de adopție a câinilor comunitari. Solicitările se pot introduce imediat ce patrupedul a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5448 secunde