Primăria Constanța distribuie tranșa a 4-a a tichetelor valorice pentru pensionari

387
Primăria Constanța distribuie tranșa a 4-a  a tichetelor valorice pentru pensionari - programrespecttichetepensionari-1465919522.jpg
Primăria Municipiului Constanța anunță beneficiarii programului "Respect" că, începând de astăzi, odată cu primirea pensiei, vor primi câte un plic care conține patru tichete valorice, reprezentând tranșa a 4-a.

Reamintim că valoarea unui tichet este de 10 lei, iar valabilitatea este până la data de 31 decembrie 2016, și se distribuie numai pe baza actului de identitate în original.

Beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliul reședință sau adresa de corespondență declarată în cererea completată la înscrierea în program vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa subunității de distribuire, intervalul orar și data până la care își pot ridica plicul cu tichete valorice.

După această perioadă, plicurile cu tichete valorice pot fi ridicate de la sediul Direcției Asistență Persoane Vârstnice și Nevoiașe, situat pe strada Unirii nr. 104, în spatele Căminului pentru Bătrâni.

Beneficiază de Programul "Respect" constănțenii care se încadrează într-una din următoarele categorii: au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate care nu depășesc suma de 1.000 de lei. Totodată, se mai încadrează și cei care nu au niciun venit și împlinesc în anul 2016 cel puțin vârsta de 60 de ani sau au grad de handicap grav sau accentuat.

Tichete valorice vor primi și constănțenii care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001 sau au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3714 secunde