Primăria Constanța dă startul licitațiilor pentru amplasamentele de sezon

320
Primăria Constanța dă startul licitațiilor pentru amplasamentele de sezon - licitatietonete-1591122201.jpg

Articole de la același autor

La fel ca și în anii trecuți, Primăria Municipiului Constanța organizează licitație publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în Constanța, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2020.

Acțiunea va avea loc la sediul primăriei, la data de 26 iunie. Astfel, pentru cei care vor să comercializeze înghețată, licitația va avea loc la ora 10.00 sau 11.00. Pentru producere și comercializare de sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri, produse de patiserie preambalate (utilaj specializat - vehicul), acțiunea va avea loc la ora 13.00, iar pentru închiriere de echipament sportiv (biciclete simple/karturi simple cu pedale), la ora 14.00.

Cei interesați trebuie să depună o taxă pentru garanția de participare (rambursabilă) a cărei valoare este cuprinsă între 400 și 1.907 lei.

Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de licitație, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând de astăzi, între orele 11.00 - 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 12.06.2020, ora 16.00.

Relații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0241.488.192.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3996 secunde