Primăria Constanța, campanie de ridicare a mașinilor abandonate

338
Primăria Constanța, campanie de ridicare a mașinilor abandonate - primariaconstanta-1548093477.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța continuă campania de ridicare a autovehiculelor abandonate pe străzile și trotuarele din municipiu, în cazul multora dintre ele nefiind identificat vreun proprietar. În perioada următoare vor fi ridicate, inventariate și depozitate 21 de astfel de autovehicule identificate ca fiind abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. 


"Acțiunea se va derula conform prevederilor art. 3 alin. 3 și art. 4 alin. 2 din Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, cu modificările ulterioare, a art. 7 din H.G. nr. 156/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002 cu modificărilor ulterioare", explică reprezentanții Primăriei Constanța.


Pe lista autovehiculelor fără stăpân ce vor fi ridicate săptămâna aceasta figurează 10 mașini, toate fără număr de înmatriculare. De asemenea, vor fi preluate 11 alte autovehicule care au numere de înmatriculare, cele mai multe în județul Constanța, dar și din București, Sibiu sau Bulgaria.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7414 secunde