Primăria Constanța, acțiuni de întreținere a spațiilor verzi în mai multe cartiere

300
Primăria Constanța, acțiuni de întreținere a spațiilor verzi în mai multe cartiere - primariacosit-1561154519.jpg
Echipele municipalității și cele ale societății de salubrizare au acționat, vineri, pe străzile Dezrobirii, Soveja, Mihai Viteazu, Cuza Vodă și în zona treptelor de acces de pe strada Marcus Aurelius.


De asemenea, s-au realizat acțiuni de cosit și igienizare pe bulevardul Tomis- sensul giratoriu din dreptul cartierului Palazu Mare și pe stadionul Badea Cârțan. La aceste acțiuni au participat și persoanele asistate social și cei care prestează muncă în folosul comunității.


Totodată, angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi au tuns gardul viu, au cosit peluzele și au colectat resturile vegetale din cartierul Poarta 6, Portul Tomis, zona Hotel Palace, treptele de acces de la Direcția Agricolă Constanța și din zona de taluz. 
În paralel, angajații au udat cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. 


Concomitent cu acțiunile de întreținere, s-au desfășurat lucrări de amenajare a spațiilor verzi în scuarurile de la Poarta 1, unde a fost așternut pământ vegetal.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0518 secunde