Primăria Constanța a dat startul campaniei "Curățăm Constanța noastră"

242
Primăria Constanța  a dat startul campaniei
Reprezentanții administrației publice locale au anunțat, ieri, că s-a dat startul celei de-a opta ediții a campaniei "Curățăm Constanța noastră", cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța.

Campania se va desfășura simultan în mai multe cartiere, astfel încât, la sfârșitul acestei luni, nu va exista nicio zonă din oraș care să nu fi fost curățată, înfrumusețată și igienizată.

În prima zi a campaniei, alături de reprezentanți ai Serviciului Spații Verzi, Serviciului de Igienă Publică, societății care asigură salubritatea în municipiu, societății care întreține spațiile verzi ori persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, au răspuns apelului administrației locale mai multe asociații de proprietari și unități de învățământ.

Astfel, princhindeii de la Grădinița "Perluțele mării" s-au distrat, ieri, învățând să planteze diferite tipuri de flori sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, iar elevii Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" au igienizat spațiul verde din curtea școlii.

Reprezentanții asociațiilor de proprietari FZ 20, FZ 21, FZ 23, BM 16 și PA8C au înțeles cât de important este ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din fața blocurilor și din cartiere, așa că, s-au pus pe treabă.

Pe de altă parte, angajații municipalității au curățat nisipul adus de vânt pe promenada din stațiunea Mamaia, au cosit și salubrizat bulevardul Tomis, de la ieșirea din oraș spre cartierul Palazu Mare. Acțiuni de salubrizare s-au derulat și pe strada Dezrobirii, pe bulevardele I.C. Brătianu, Aurel Vlaicu și Poarta 1.

Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

Madlena CĂLUGĂREANU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7403 secunde