Primăria a dat startul Campaniei "Curățăm Constanța Noastră"

230
Primăria a dat startul Campaniei

Articole de la același autor

Campania derulată de administrația locală sub denumirea de "Curățăm Constanța Noastră" a reunit la cea de-a noua ediție a sa sute de oameni dornici de a contribui la conservarea unui oraș mai curat.


Până acum, cei mai implicați au fost copiii. Astfel au participat la curățenia de toamnă: Grădinița cu Program Prelungit "Zubeyde Hanim", Școala Gimnazială, Nr.29 "Mihai Viteazul", Grădinița cu Program Prelungit "Căsuța de turtă dulce", Liceul economic "Virgil Madgearu", Școala Gimnazială nr.24 "Ion Jalea", Grădinița cu Program Prelungit "Mugurel". 


Și asociațiile de proprietari din municipiu se luptă să aibă cea mai frumoasă grădină. Până acum, au igienizat zonele în care locuiesc peste 20 de asociații de proprietari: Bl.Z1, U5, U2, 598, 540, 69, L9, BL M, U,T1, T2, 465, FZ 23, FZ 20-21, DG A1+A2, 245, 397, 83,63, BL. V6, 449, 46, 72, 567, FZ 21, X1A, X1B, LB.6, BL.1D, Speranța, 84, 48, 275. 


Campania inițiată de Primăria Municipiului Constanța se adresează tuturor constănțenilor de la elevi, studenți, firme private, la pensionari, sportivi sau organizații neguvernamentale. Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus. Orice contribuție este binevenită și apreciată. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.


În paralel cu aceste acțiuni, se desfășoară campania "Constanța colectează selectiv" prin care Primăria Municipiului Constanța invită constănțenii să conștientizeze obligațiile pe care le avem cu toții pentru păstrarea unui mediu curat și sănătos.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5422 secunde