Prima reacție a lui Liviu Dragnea după atacul din Siria

215
3
Prima reacție a lui Liviu Dragnea după atacul din Siria - liviudragnea-1523708316.jpg
Folosirea armelor chimice este inacceptabilă în orice circumstanțe și constituie o încălcare flagrantă a regimului internațional de neproliferare, a normelor fundamentale de drept internațional, a afirmat sâmbătă președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, notează Agerpres.


"Exprim solidaritatea cu aliații noștri, SUA, Marea Britanie și Franța, care au răspuns, la 14 aprilie 2018, de o manieră fermă și proporțională la atacul chimic din localitatea Douma, Ghouta de Est (R. A. Siriană), soldat cu victime în rândul populației civile, inclusiv copii. Consider că folosirea armelor chimice este inacceptabilă în orice circumstanțe și constituie o încălcare flagrantă a regimului internațional de neproliferare, a normelor fundamentale de drept internațional", a scris Dragnea, pe Facebook.


Peste 100 de rachete americane, britanice și franceze au lovit în această dimineață ținte militare ale regimului Bashar Al Assad.



Comentează știrea

Brailoiu
14 aprilie 2018
O capacitate acest dragnea...

Ei , acum vedeti ce sef destept am...?!? A spus-o adanc , omul a gandit-o ca nimeni altul ... Oare cum de si-a dat seama de pericolul armelor chimice ?!? Victimele atacului chimic pot constitui o mare masa de alegatori...morti...

zuma
14 aprilie 2018
reactie

......bai dragnea !! nu-i nevoie sa mai dai si tu o limba.....sua,englezii si francezii sunt agresori, se vede si din avion !!!

Ismail via brussel
15 aprilie 2018
Antai pune subiecte an privința Romania

Tara moare de foame aeropoartele as pline de romani cu bucurie că pleacă pentru un trai mai bun , și pe tine te interesează războiul din Siria Vaideeni diplomația voastră Rușii ne pândesc .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde