Președintele PSD promite o lege pentru amânarea ratelor la bănci

252
Președintele PSD promite o lege pentru amânarea ratelor la bănci - dd-1585486070.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunță că săptămâna viitoare va fi trecută prin Parlament o lege care va oferi posibilitatea celor care au rate să obțină o amânare a acestora până la sfârșitul lunii septembrie fără "dobânzi la dobânzi", relatează Agerpres.

"În România, ce fac Orban și guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline și a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanță de urgență joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei, în condițiile în care mulți nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârșitul lui septembrie. Și fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice", a scris Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.

El arată că în Marea Britanie guvernul a adoptat urgent măsuri pentru protejarea celor care au rate. "Băncile deja procesează zeci de mii de cereri ale celor care au aplicat. De asemenea, același guvern ia măsuri pentru toți cei care au fost disponibilizați, pentru că au fost închise nenumărate afaceri", adaugă liderul PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde