Președintele Iohannis participă la ședința solemnă a Parlamentului consacrată Revoluției

139
Președintele Iohannis participă la ședința solemnă a Parlamentului consacrată Revoluției - panicaintabaraluiklausiohanniscu-1576311491.jpg
Președintele Klaus Iohannis participă, luni, la ședința solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluție și la mai multe evenimente organizate la Timișoara.

Potrivit agendei, șeful statului va participa, luni, începând cu ora 12,00, la ședința solemnă comună a Camerei Deputaților și Senatului consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989.

Tot luni, la Timișoara, el va depune, după-amiază, o coroană de flori la Monumentul Eroilor, iar apoi va merge la slujba de pomenire a martirilor Revoluției din Decembrie 1989 de la Catedrala Ortodoxă Metropolitană, la momentul de reculegere și aprinderea "Candelelor Nemuririi" de la Opera Națională Română, unde va susține și o alocuțiune. De asemenea, președintele Iohannis va participa la spectacolul regal de balet intitulat "Revolta", la Opera Națională Română.

Sursa: Agerpres 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7351 secunde