"Președintele Iohannis - la Bacău, la o dezbatere cu cetățenii; nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitației lui Dăncilă"

172
Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că social-democrații ar trebui să aibă întâlniri cu electoratul, precizând că președintele Klaus Iohannis se află, vineri, la Bacău pentru o dezbatere deschisă cu cetățenii.


"Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea... Nu mai bine ar ieși cei de la PSD puțin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii? Președintele României se află la Bacău, la o dezbatere deschisă cu cetățenii. Pentru că asta e democrația! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitației de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Și să vă spun eu ce este "de neacceptat". Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetățenilor să meargă la vot!", a scris, vineri, Alina Gorghiu pe Facebook.


Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a lansat un apel public, vineri, printr-o scrisoare deschisă, de a-l chema pe Klaus Iohannis, la Palatul Parlamentului, "la o confruntare democratică pe care românii o cer și o merită".


"Dragi români, dragi jurnaliști, dragi formatori de opinie, indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este de neacceptat. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis? Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită! Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20,00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu stafful domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire", se arată în scrisoarea deschisă a liderului PSD, postată pe Facebook. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4147 secunde