Președintele Iohannis, întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă

167
Președintele Iohannis, întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă - iohannissidancila-1524671903.jpg
Administrația Prezidențială anunță că președintele Klaus Iohannis se va întâlni, vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Potrivit Președinției, șeful statului își exprimă speranța că, după discuțiile cu conducerea Băncii Naționale a României și cu premierul Viorica Dăncilă, cele două părți se vor întâlni în zilele următoare.

"Președintele României a decis ca prima rundă de discuții să aibă loc separat. Astăzi (miercuri - n.r.) va avea loc întâlnirea cu conducerea BNR, urmând ca vineri, la ora 11.00, să se întâlnească cu prim-ministrul Viorica Dăncilă. Președintele speră că, după aceste discuții, care vor avea loc la Palatul Cotroceni, Guvernul și conducerea BNR să se întâlnească în zilele următoare pentru a avea un dialog direct", precizează Administrația Prezidențială.

Luni, președintele Klaus Iohannis a afirmat că va încerca o mediere între Guvern și Banca Națională a României și că îi va chema la Cotroceni și pe unii, și pe alții în zilele următoare.

"Am decis să încerc o mediere între Guvern și BNR. În zilele următoare îi voi invita și pe unii, și pe alții la Cotroceni", a spus șeful statului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7468 secunde