Pregătiri pentru "Festivalul Iernii". Câți bani pune la bătaie Primăria Constanța

936
Pregătiri pentru

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au anunțat că vor organiza și anul acesta "Festivalul Iernii". Evenimentul se va desfășura, în perioada 6 decembrie 2019 - 12 ianuarie 2020, în Parcul Tăbăcăriei, zona Țara Piticilor. 
În acest sens, administrația locală și-a propus să acorde fonduri financiare nerambursabile din bugetul propriu al municipiului Constanța.


Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanțare nerambursabilă pentru susținerea acestui proiect este de 700.000 de lei inclusiv TVA. 


Atribuirea contractului de finanțare nerambursabilă necesare organizării și derulării evenimentului "Festivalul Iernii 2019" se va face de către comisia de evaluare și selecție a ofertelor, pe baza principiului "cel mai mare punctaj obținut" în limita bugetului aprobat, punctaj realizat ca urmare a aplicării mai multor criterii. 


Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă. Data limită pentru depunerea propunerilor este 19 septembrie, ora 16.00. Proiectele depuse pentru atribuirea contractului de finanțare nerambursabilă se vor deschide începând cu data de 27 septembrie, ora 12.00, în prezența membrilor comisiei de selecție a ofertelor. Perioada estimată de selecție și evaluare a ofertelor este 27.09.2019 - 18.10.2019. 


Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect cuprinde: caietul de sarcini, instrucțiunile pentru ofertanți și formularele. Mai multe informații pot fi obținute de la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr. 27 sau la numărul de telefon 0241/485.893. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.373 secunde