Prefectura Constanța, gazdă pentru o delegație militară NATO

189
Prefectura Constanța,  gazdă pentru o delegație militară NATO - prefecturadelegatiemilitaranato-1488901683.jpg

Articole de la același autor

O delegație militară NATO, condusă de comandorul Aleksander Urbanowicz, comandantul navei poloneze ORP "Kontradmiral Xawery Czernicki", a vizitat Prefectura județului Constanța pentru a se întâlni cu autoritățile de la malul mării. 


Oaspeții au fost întâmpinați de prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 


În cadrul întrevederii protocolare, autoritățile constănțene au prezentat oaspeților potențialul județului, în special cel economic, ținând cont de poziția strategică reprezentată de ieșirea la Marea Neagră. De asemenea, s-a discutat despre tradiția și valoarea școlii navale existente în Constanța. 


La rândul lor, militarii s-au declarat onorați să se afle în Constanța, oraș - port pe care majoritatea îl vizitează pentru prima dată în cadrul exercițiului militar ce are loc în aceste zile și unde sunt parteneri. 


v v v


În perioada 5-15 martie, șapte nave militare, din Turcia, Bulgaria, Grecia, Polonia, Spania și Germania, vor executa activități specifice în cadrul unui exercițiu comun cu Forțele Navale Române, intitulat "Poseidon 2017". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6672 secunde