Prefectul Eugen Bola, vizitat de americani

187

Articole de la același autor

În cursul zilei de astăzi, în Sala Ovală a Instituției Prefectului Județul Constanța, prefectul Eugen Bola și subprefectul Aidun Curt-Mola au primit vizita unei delegații din Statele Unite ale Americii conduse de domnul dr. Yusuf Kavakci, fondatorul și directorul Școlii de Coran din cadrul Asociației Islamice din Texas. Delegația a fost însoțită de muftiul Cultului Musulman din România, Yusuf Muurat.


Dr. Yusuf Kavakci este invitat pentru a susține mai multe conferințe dedicate tinerilor musulmani din județul Constanța, evenimente realizate de Cultul Musulman din România și Ambasada SUA la București în perioada
26-28 noiembrie.


În cadrul întâlnirii, prefectul Eugen Bola a prezentat informații despre județul Constanța iar subprefectul Aidun Curt Mola a vorbit despre grupurile minoritare din zonă. Prefectul a mai subliniat că relațiile dintre populația majoritară și minorități au fost întotdeauna armonioase în Dobrogea.


Oaspeții au fost mai mult decât încântați de vizită și au ținut să își exprime recunoștința pentru sprijinul de care au parte în inițiativele lor din partea reprezentanților Guvernului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3863 secunde