Ponta: România reprezintă un bastion de securitate

91
Ponta: România reprezintă un bastion de securitate - romaniareprezintavictorponta1-1431346709.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi, la Summitul Regional de Securitate Cibernetică, că România reprezintă un bastion de securitate într-o regiune complicată, în care se duc războaie dificile, în special pe energie.

"În această regiune complicată, în care România reprezintă un bastion de securitate, de stabilitate, de predictibilitate, avem câteva războaie pe care le ducem în același timp. Din fericire, nu războaie convenționale, așa cum din păcate se întâmplă în estul Ucrainei și în alte zone, dar războaie la fel de dificile. Avem, în primul rând, un război pe energie și spuneam de multe ori că principala armă a Federației Ruse în acest război nu o reprezintă avioanele sau tancurile sau rachetele, ci o reprezintă gazul și energia cu care pot șantaja regiunea și Europa", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.
 

În ceea ce privește securitatea cibernetică, prim-ministrul a precizat că atacuri cibernetice au loc în fiecare minut, dar că există specialiști care reușesc să le blocheze.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5262 secunde