PNL, moțiune simplă pe tema alocațiilor pentru copii

102
PNL, moțiune simplă pe tema alocațiilor pentru copii - motiuneliberalisiglapnl-1431344015.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, astăzi, după ședința comisiei de unificare a partidului, că formațiunea a decis să depună la Senat o moțiune simplă, pe tema alocațiilor pentru copii.

"Astăzi la Senat va fi depusă o moțiune simplă pe tema alocațiilor pentru copii. Mă doare foarte tare că în fruntea ministerului se află o persoană care nu este preocupată de situația familiilor din România", a anunțat Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat că, potrivit datelor statistice, în România alocația pentru copii este de 42 de lei, comparativ cu alte state europene, precum Belgia, care alocă 77 de euro pentru primul copil și 143 de euro pentru cel de-al doilea și 212 de la al treilea, Olanda, care are alocații de 58 de euro pentru copii sub șase ani, 70 de euro între 6 și 12 ani și 82 de euro pentru copii între 12 și 17 ani, sau Ungaria, cu alocații de 63 de euro și 101 euro pentru copii cu dizabilități.

"Din păcate dacă nu rezolvăm această problemă și proiectul PNL există în Camera Deputaților - fac apel la PSD să-l voteze - vom fi catalogați o țară care și-a abandonat copii", a mai spus Alina Gorghiu, citată de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9787 secunde