PNL, interdicție ca traseiști din PSD, ALDE sau Pro România să fie primiți în partid

621
PNL, interdicție ca traseiști din PSD, ALDE sau Pro România să fie primiți în partid - pnlinterdictie-1565658091.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, ieri, că a fost desemnat șef al campaniei liberalilor pentru alegerile prezidențiale.
"Obiectivul nostru este să câștigăm alegerile prezidențiale. În ceea ce privește desemnarea șefului de campanie, nu e o surpriză pentru nimeni, este clar că președintele PNL este cel care trebuie să conducă această campanie", a spus Ludovic Orban la finalul ședinței Biroului Politic Național al PNL.


El a fost întrebat dacă Vasile Blaga, șef de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2014, va fi cooptat în echipă.
"Am primit mandat din partea Biroului Politic Național să constitui echipa de campanie. Când voi avea constituită echipa de campanie, o voi prezenta public. Cu siguranță voi apela la colegii mei Raluca Turcan, Florin Cîțu, Rareș Bogdan, oameni care au experiență mare în campaniile electorale, oameni care pot să contribuie în mod efectiv la o campanie electorală de succes. La data respectivă, în 2014, Vasile Blaga era în Alianța creștin-liberală, era unul dintre cei doi președinți. Klaus Iohannis era președintele PNL și Vasile Blaga - președintele PDL și normal că și-au asumat răspunderea de a conduce în 2014 campania", a răspuns Ludovic Orban. 


În altă ordine de idei, tot ieri, în cadrul ședinței, conducerea PNL a decis ca traseiști din zona PSD, ALDE și PRO România să nu fie primiți în partid.


Întrebat cu privire la decizia adoptată privind interdicția de a-i primi în partid pe traseiștii din PSD, ALDE și PRO România, președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că această hotărâre a fost adoptată astfel încât speculațiile să fie clarificate.
"Știți foarte bine că există actori politici, comentatori care tot încearcă să creeze o percepție falsă. PNL este în război total cu PSD și cu coaliția guvernamentală, de fapt cu toate PSD-urile și cu PSD mare și cu PSD-urile mai mici, ei sunt adversarii noștri politici. Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări care distruge România și, ca atare, am vrut să se știe foarte clar că niciun pesedist nu are ce să caute în PNL", a afirmat Ludovic Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde