PNL Constanța: Constănțenii vor un oraș verde

787
PNL Constanța: Constănțenii vor un oraș verde - pnlspatiiverzi-1532709140.jpg

Articole de la același autor

Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal a inițiat, la finele lunii mai, campania intitulată "Orașul poartă semnătura ta!", prin care își propunea ca, într-un timp de șase luni, să afle de la constănțeni care sunt problemele reale ale municipiului, cum percep aceștia acțiunile administrației publice sau care sunt proiectele prioritare pentru Constanța. 


Potrivit liberalilor, la două luni de la demararea campaniei liberale, mii de constănțeni susțin că orașul în care trăiesc se sufocă sub betoane și are nevoie de mai mult spațiu verde. Așadar, oamenii consideră că dezvoltarea spațiilor verzi este prioritară pentru municipiul Constanța. 


"Numărul mare de oameni care asistă neputincioși la degradarea zilnică a orașului în care trăiesc și care au renunțat să mai creadă în capacitatea administrației publice de a rezolva probleme a fost motivul principal pentru care consilierii locali ai Partidului Național Liberal au realizat și depus un proiect de hotărâre care prevede înființarea unui Registru al Spațiilor Verzi și dezvoltarea spațiului verde al orașului cu minimum 300 hectare. Campania «Orașul poartă semnătura ta!» continuă și tot ceea ce ne vor semnala constănțenii va fi transpus în documente care vor ajunge pe masa primarului și a Consiliului Local Municipal Constanța. Dacă Decebal Făgădău nu vrea să asculte strada, vom aduce noi strada la el", a afirmat coordonatorul Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu. 


Acesta mai spune că primarul Decebal Făgădău are toate pârghiile să pună în practică proiectul liberalilor, dar trebuie să și vrea sau, nu în ultimul rând, să fie lăsat de anturaj. 


"Primarul Decebal Făgădău trebuie să aleagă între sănătatea constănțenilor și obligațiile față de acoliții săi care, prin nenumărate construcții haotice, nu fac altceva decât să contribuie la distrugerea Constanței", consideră coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța. 


Până în acest moment, proiectul depus de consilierii locali liberali nu se află pe ordinea de zi a ședinței CLM anunțată pentru luni, 31 iulie, ora 12.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5688 secunde