"PMP nu e invitat la Cotroceni pentru că nu elogiază activitatea lui Iohannis"

110
1

Articole de la același autor

Președintele PMP, Elena Udrea, susține că formațiunea sa nu a fost invitată la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema legislației electorale pentru că nu este de acord "întru totul" cu activitatea președintelui Klaus Iohannis. 
"Domnul Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări și nici de data aceasta nu a invitat PMP, sub același pretext că Partidul Mișcarea Populară nu este partid parlamentar. Este un partid care are parlamentari în Parlamentul României. Evident că este doar un pretext și motivul pentru care PMP nu este invitat la Cotroceni este că nu suntem de acord întru totul, întotdeauna și nu ne exprimăm în termeni elogioși la adresa activității domnului Klaus Iohannis, așa cum este dânsul obișnuit să se întâmple", a declarat Udrea. 


Comentează știrea

DODO
27 ianuarie 2015
Partidul Nesimtitilor si Prostilor

Asta tot nu realizeaza ca ceea ce au ei NU este partid ? o gasca de renegati care nu-si gasesc busola.Acum joaca pe cartea opozitiei constructive, dupa ce au incercat sa-l linga pe Iohanis ( unde?) In campanie scuipau cacat si apoi au incercat sa intre in gratiile invingatorului. Cine spunea oare ca numai Nuti este viitorul Romaniei? NU au inteles ca ruperea lor de PDL ii arunca la pubela politicii, sint avortoni poltici ,dar a adus un mare bine noului PNL ca acesta s-a despaducheat de tandemul Base-Udrea care ii compromiteau. Urca-ti partidul in autobuz si dispari. Du-te acasa sa-i numeri banii ( sau ouale ) lui Cocos

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda,  la judecata PMP
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Blaga despre PMP
Pagina a fost generata in 1.7497 secunde