PMP Constanța, proiect împotriva consumului de droguri la volan

1758
PMP Constanța, proiect împotriva consumului de droguri la volan - pmpproiectimpotrivacondumului-1552077477.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean Daniel Turcu, de la Partidul Mișcarea Populară Constanța, care este și membru în cadrul ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) a depus, vineri, o propunere către acest organism, care are în componența sa reprezentanți ai Consiliului Județean Constanta, Primăriei Constanța, Instituției Prefectului, Inspectoratului de Poliție Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. 


Astfel, propunerea lui Daniel Turcu se referă la achiziționarea de cinci aparate de testare în trafic a șoferilor pentru consumul de droguri, cu scopul de a preveni și diminua consecințele consumului la volan.


El spune că sunt de notorietate consecințele deosebit de grave ale accidentelor produse de șoferii care au consumat droguri iar după aceea s-au urcat la volanul mașinii, fapt ce a avut efecte dezastruoase în trafic, soldate cu pierderi de vieți omenești. 
"Susțin inițiativa colegului meu, Daniel Turcu și în acest sens în următoarea ședință de consiliu județean voi iniția un proiect de hotărâre, care va avea ca scop achiziția celor cinci aparate de testare în trafic a șoferilor care au consumat droguri și după s-au urcat la volan. Am susținut și susțin în continuare acțiuni de combatere a acestui fenomen care a devenit de nestăpânit în județul Constanța și în România. Este inadmisibil ca autoritățile cu atribuții în acest sens să nu fie mai active și să vină cu măsuri concrete și eficiente pentru combaterea consumului de droguri. Sunt sigur că obligația acestor cinci aparate de testare în trafic a șoferilor, va scădea consumul de droguri la volan și va duce la salvarea de vieți omenești. Fac precizarea că din informațiile publice care au apărut în media, sunt mai puțin de 10 aparate de acest gen la nivel de țară. Achiziția acestor cinci aparate va descuraja fenomenul consumului de droguri la volan, mai ales în perioada sezonului estival, atunci când fenomenul se amplifică", a declarat președintele PMP Constanța Claudiu Palaz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5054 secunde