Partidul lui Neculai Onțanu și-a anunțat candidatul pentru alegerile prezidențiale

246
Partidul lui Neculai Onțanu și-a anunțat candidatul pentru alegerile prezidențiale - andreistoican-1563718518.jpg
Andrei Stoican va candida la alegerile prezidențiale din partea Partidului "Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție" (ADER).


"Ne dorim un președinte al românilor care să aibă o puternică susținere națională. Suntem mulți. Partidul ADER vă propune un candidat pentru alegerile prezidențiale. Un om care la Revoluție avea 12 ani, un om matur astăzi și puternic, un om care va face așteptatul schimb de generații, dar și de mentalități", a declarat liderul formațiunii politice, Neculai Onțanu, potrivit unui comunicat al Partidului ADER.


Andrei Stoican a absolvit Dreptul. "Nu mă duc la Cotroceni să mă odihnesc și să mă simt confortabil sau să îmi iau un concediu de cinci ani. Nu mă duc la Cotroceni să mă uit la filme, la 'Game of Thrones' și la 'Matrix', nici să mă îndop cu pastile albastre", a afirmat Stoican.


Premierul cu care ar urma să facă tandem cu Andrei Stoican este Veronica Ariton, o tânără de 25 de ani, care a studiat la Londra și activează în mai multe organizații civice din străinătate.


Sursă: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4282 secunde