Deputatul Stelian Ion, de la USR Constanța:

"OUG-ul lui Tudorel Toader este un dezastru pentru justiția din România"

415

Articole de la același autor

Ordonanța de Urgență a lui Tudorel Toader este neconstituțională, susține USR într-o postare făcută, ieri, pe un site de socializare. În acest context, reprezentanții USR îi cer președintelui Klaus Iohannis să sesizeze CCR, deoarece românii ar urma să asiste la un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Guvern. 
Mai exact, USR cere președintelui să sesizeze Comisia de la Veneția. 


"USR se angajează să facă toate demersurile necesare pe lângă instituțiile europene astfel încât această speță să ajungă și pe masa Curții de Justiție a Uniunii Europene. Locul României este în UE! Vă asigurăm că ne vom folosi de toate pârghiile și mecanismele pe care le avem la dispoziție pentru a o menține acolo unde îi este locul", se spune în postarea celor de la USR. 
Pe de altă parte, ieri, la Digi24, a avut o reacție și deputatul constănțean Stelian Ion, de la USR. 
"OUG-ul lui Tudorel Toader este un dezastru pentru justiția din România, mai ales că nu se justifică nicio urgență, alta decât cea a infractorilor Dragnea și Tăriceanu. De aceea, în fața acestui atac furibund la adresa justiției din România, îi solicităm în mod ferm președintelui Klaus Iohannis să sesizeze CCR cu un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Guvern pentru că Tudorel Toader a încălcat prerogativele Parlamentului. OUG-ul adoptat decide dincolo de ceea ce a fost adoptat de către Parlament anul trecut. Se încalcă Constituția.


Ordonanța de urgență a lui Tudorel Toader este neconstituțională! 


Îi cerem președintelui să sesizeze Comisia de la Veneția. USR se angajează să facă toate demersurile necesare pe lângă instituțiile europene astfel încât această speță să ajungă și pe masa Curții de Justiție a Uniunii Europene", a spus deputatul constănțean Stelian Ion. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3464 secunde