Iorguș face contestație la ÎCCJ:

"Oricum, mă duc și câștig și a doua oară"

129471
28

Articole de la același autor

Candidatul PDL la Primăria Mangalia și câștigătorul scrutinului electoral din 10 iunie, Zanfir Iorguș, s-a deplasat, ieri, la București, unde a depus o contestație la Înalta Curte de Casație și Justiție a Românie împotriva deciziei BEC de a relua alegerile în sudul litoralului. Iorguș consideră că BEC nu se poate substitui instanțelor de judecată, iar decizia luată privind reorganizarea alegerilor reprezintă "un atac la democrație".
"Supărați că nu au câștigat și văzând că nu pot cumpăra voturile tuturor cetățenilor Mangaliei, băieții care au pierdut alegerile și cei din spatele lor au reușit să cumpere voturile BEC. Acesta este un atac la democrație. Nu e important cine a câștigat alegerile, important e ce hotărăsc băieții din spate.
Voi contesta hotărârea la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a arăta imperfecțiunile existente în funcționarea BEC. O instituție cu reprezentare politică, cu membri de partid în componența ei, se substituie instanțelor de judecată. Fac lucru acesta pentru a arăta cum niște indivizi, fie ei și membri BEC, pot călca legea și Constituția țării în picioare și anulează niște alegeri democratice fără nicio probă", a declarat Iorguș

"Probabil că o vom ține până la sfârșitul anului în alegeri"
De altfel, deputatul a menționat că are încredere că va câștiga alegerile și de această dată pentru că, spune el, oamenii au înțeles că "Mangalia nu este de vânzare".
"Oricum, mă duc și îi bat și a doua oară pentru că eu sunt convins că cetățenii au înțeles că Mangalia nu e de vânzare. Așa că le transmit contracandidaților să își pregătească hârtiile și banii să conteste și a doua oară, și a treia oară alegerile deoarece vor pierde de fiecare dată. Probabil că o vom ține până la sfârșitul anului în alegeri pentru că așa dictează interesele din spatele contracandidaților mei", a spus Iorguș.

Ca o notă separată, menționăm că decizia BEC pare să confirme o serie de zvonuri apărute încă dinaintea campaniei electorale privind planul conducerii USL de la nivel județean pentru Mangalia. Potrivit unor surse, intenția liderilor Uniunii, în special a celor din PSD, a fost aceea de a lansa doi candidați în cursa electorală pentru Mangalia cu scopul de a "rupe" cât mai mult din electoratul lui Iorguș. Și pentru că se așteptau ca acesta să câștige și în condiții "vitrege", sursele noastre spun că PSD a pregătit un plan B, prin care Iorguș urma să fie bombardat cu contestații din toate cele trei părți ale USL, fapt care s-a și întâmplat în decursul ultimelor zile. Aceleași surse spun că "dovezile" de fraudare a alegerilor prezentate de cei care au făcut contestații erau pregătite din timp de conducerea PSD, așteptând iminenta victorie a lui Iorguș.



Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Pierde!!
15 iunie 2012
Psd si pnl il vor sustine pe Cristi Radu

Iorgus in conditiile in care Tusac se retrage va pierde cu siguranta

Daca oamenii deschid ochii
15 iunie 2012
VA PIERDE!!!

Mi se face scarba. Domnule Iorgus, chiar dvs afirmati ca orasul nu este de vanzare? Adica vorbiti serios, domnule vanzator al padurii comorova si parte din Mangalia? Asa usor putem afirma si noi, bazandu-ne pe faptele dvs. ca daca veti fi primar veti vinde si restul Mangaliei. Ce spuneti de asta cetateni? Am eu dreptate?

Iosub Vasile
15 iunie 2012
Magar mare

Bai moldovean imputit la mine e padurea Comorova sau la nevasta-ta? Tu vb de furt? Ai venit cu chilotii-n cur de la Moldova si acu esti milionar din averea Mangaliei, hotule!

c.neagoe
15 iunie 2012
LA DNA !

Iorgus , un maidanez politic si un imbogatit inexplicabil (ca mai toti primarii ) , nu mai merge la primarie ; s-a trezit cetatenii Mangaliei . Nu mai scapa decat daca trece la PSD sau PNL-PC , ca daca ne uitam bine , partidele , cu dosare se transforma in gasti de penali . Dute Iorgus ! Daca stii cat ma bucur .

c. neagoe
15 iunie 2012
revin

Ca tot am gresit , din cauza bucuriei si am scris s-a , in loc de sau , ma intreb : de ce DNA-ul nu cerceteaza averile primarilor , presedintilor de consilii judetena, consilieri , parlamentari ,ministrii , prefecti ? Vom traii sa vedem de ce tara este saraca ? USL-ul are un raspuns ? NU CRED!

Vali
15 iunie 2012
Mentalitate de proxenet

Pentru Iorgus, Mangalia e un fel de curva usor de exploatat, de pe urma careia castiga profit personal urias, cu riscul de a o extenua total si chiar de a o desfigura complet. Da, nu vrea ca altii sa o vanda, vrea sa o vanda doar el ajutat de locotenentii lui! Iorguse, mars de aici!!!

Craii de curte veche
15 iunie 2012
LUPTA PENTRU MANGALIA

Cine are frica de Iorgus? HOTII SI TIGANII .De ce vor sa-l sprijuine pe fostul sef de la GF? Fiindca faceau parandaraturi cu el.Iorgus are destul nu mai trebuie sa fure ca nu este TIGAN ca Mazare & Co.

un ilegalist
15 iunie 2012
jos comunismul

IORGUS SUCCES,SPER SA INVINGI CANCERUL ASTA ROSU

Mangalianul
15 iunie 2012
Cosmarurile PDL-istului Zanfir Iorgus

Omitand, pe benerele sale, apartenenta la PDL, Zanfir Iorgus este speriat de perspectiva de a-si pierde, si la aceste alegeri, jucariile primariei. Ideea disiparii voturilor i-a apartinut, devreme ce invita, inainte de alegeri, cat mai multi candidati la fotoliul de primar. Asa se face ca i-au raspuns, la chemarea trompeteti sale de Tartor, cativa "neica nimeni", mai mult sau mai putin onesti. Pierzand si de data aceasta functia de primar, isi vede compromisa securitatea de a trata, de pe o alta pozitie, saltul ulterior in vreo barca de partid. Rezultatele acestor alegeri arata destul de clar ca dispune de circa un sfert din voturile camarilei. Populatia Mangaliei nu poate uita vreodata tunurile trase, in perioada 1996-2008, ca primar trecut prin trei partide: PNTCD-ul (pe care l-a si desfiintat, pasandu-l, ca pe o lamaie stoarsa, lui Scarlat), PSD-ul (care pare sa nu-i mai tolereze cochetariile acestea, de tradator) si PDL-ul, aflat in plin proces de prabusire. Un nou picior in fund il va capata PDL-istul IORGUS ZANFIR numai prin renuntarea la orgolii a unuia dintre candidatii Mihai Claudiu Tusac (PSD) si Radu Cristian (independent, sustinut de catre PNL), acestia uninduse impotriva pericolului comun. Adica acceptarea, de fapt, a ideii Uniunii Social-Democrate, cu care s-au si castigat alegerile la nivel national. Cand ursul sau lupul intra in sat, toti cainii nu trebuie sa se mai muste intre ei, ci sa-l alunge pe intrus.

Ana
15 iunie 2012
Mincinosul de iorgus

Mincinosul de iorgus care a furat voturi cu tiganii de la baraci si a doua zi se cinstea acasa le tigani, cu ei! Crede ca va mai fura cu observotrii din Bucuresti si presa care va fi prezenta de aceasta data? Cum poti spune tu ala de la 7 ca HOTII si TIGANII nu sunt ai lui iorgus cel cu nasul de plus?! Exista poze cu iorgus care ciocnea paharele cu Raim . Vrei sa le vezi pe facebook ? E adevarat ca Tusac nu a facut nimic in 4 ani dar nemernicul de iorgus a furat cat pentru 4 generatii . NU VEI CASTIGA A DOUA OARA CIOARA VOPSITA! MARS IN SATRA LA RAIM SI LA BEINUR !

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2963 secunde