Oprea: "Mergem la Cotroceni cu toată deschiderea"

82
Oprea:

Articole de la același autor

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat, astăzi, că formațiunea politică va participa la consultările de la Cotroceni cu o delegație de șase membri.

"Luni, mergem la consultări, la Cotroceni, mergem cu toată deschiderea, o delegație de șase colegi, UNPR este deschis, în actualul context de securitate, pentru orice proiect național adevărat pe care îl prezintă fie președintele României, fie orice formațiune politică din România", a precizat Oprea.

În cadrul aceleiași declarații de presă, liderul UNPR a vorbit despre proiectele pe care le susține la nivel național.

"Noi spunem că nu ne pricepem la toate, dar avem cinci domenii care ne interesează și la care avem un cuvânt de spus. Acestea ar fi securitate, sănătate, agricultură, administrație publică și social. Avem trei proiecte la care ținem: taxarea marilor averi — ne-au lipsit anul trecut două voturi, este un proiect care se poate implementa pe o durată de 2-5 ani, este un proiect de solidaritate, susținut de 85% din populație; al doilea proiect este votul pentru tinerii de 16 ani și al treilea, o lege sută la sută a UNPR, primul job pentru tineri, după ce termină școala, statul să sprijine societățile comerciale pentru angajarea tinerilor ca ei să nu mai plece în străinătate", a spus Oprea. 


Totodată, el a reafirmat sprijinul pentru guvernul actual. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde