Premierul Viorica Dăncilă:

"Nu vreau să-l judec pe Liviu Dragnea, dar vreau să schimb modul de lucru"

274

Articole de la același autor

Președintele interimar al social-democraților, Viorica Dăncilă, a afirmat, ieri, că nu ar dori să îl judece pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar ar vrea să schimbe modul de lucru al acestuia, fiind de părere că decizia nu trebuie să fie luată în mod individual, de un singur om, ci trebuie să aparțină forurilor statutare ale partidului.


"Nu aș vrea să-l judec pe Liviu Dragnea, dar aș vrea să schimb modul de lucru. Nu trebuie ca decizia să fie luată în mod individual de un singur om, eu cred că decizia trebuie să aparțină forurilor statutare și cred că trebuie să avem răbdare să-i ascultăm pe toți. Mai mult decât atât, trebuie discutat foarte mult cu reprezentanții noștri din Parlamentul României, trebuie să vedem ce spun deputații, ce spun senatorii, părerea lor este importantă. Și trebuie o conlucrare foarte bună între Legislativ și Executiv", a declarat Viorica Dăncilă, la Digi24.


Premierul a arătat că nu a făcut o analiză a modului în care Liviu Dragnea a condus partidul și nici nu o va face.
"Nu am făcut o analiză a modului în care a condus partidul Liviu Dragnea și nici nu am de gând să fac. Le-am spus și colegilor mei - timpul este foarte scurt. Trebuie să ne gândim și să luăm decizii pentru prezent și pentru viitor, trebuie să învățăm din trecut, să eliminăm din lucrurile care nu au funcționat și trebuie să venim cu alte argumente, cu altă abordare, pentru a recâștiga electoratul nostru din 2016, dar în același timp să ne adresăm și altor segmente astfel încât să avem un procent cât mai bun și să generăm credibilitate în rândul cetățenilor României", a subliniat liderul interimar al PSD. (C.V.M.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4245 secunde