Senatorul Mircea Banias:

"Nu sunt interesat de o candidatură la Primăria Constanța"

413
6

Articole de la același autor

Liderii PC și PLR Constanța s-au reunit, recent, pentru a forma noul Birou Politic Județean al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Constanța (ALDE), formațiune politică creată după fuziunea PC cu PLR, și a pune la punct strategia viitoarelor alegeri locale și parlamentare.

La nivel județean, ALDE Constanța va fi condusă de senatorul Mircea Banias, care este și vicepreședinte la nivel național și membru fondator al Alianței Liberalilor și Democraților. În schimb, la nivel de municipiu, ALDE va avea copreședinți, unul de la PC și unul de la PLR.

"Am salutat încă de la început fuziunea PC cu PLR și formarea ALDE. S-a dovedit încă din primele zile că a fost o idee înțeleaptă să ne unim forțele. În ceea ce privește Biroul Județean

al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților pe plan local, la Constanța, el va fi condus de mine ca și președinte. Așa s-a stabilit, ca cei care sunt parlamentari să preia conducerea în județele din care provin. Liderul PLR Constanța va fi președinte executiv. Am avut o primă întâlnire, urmează să organizăm și o conferință de presă cât de curând. În cadrul primei întâlniri de la nivelul județului Constanța am stabilit un calendar al activităților comune. Am analizat să vedem unde avem organizații în județ, până acum avem 40 de organizații la nivel județean. Ne-am propus ca, până în octombrie, să avem organizații în toate localitățile din județul Constanța. Totodată, am discutat pentru a pune la punct strategia pentru alegerile de anul viitor, alegerile locale și parlamentare unde vom candida singuri. Mai mult, până în luna septembrie trebuie să stabilim și posibilii candidați la primării și în consiliile locale, municipale sau județene", a mai spus senatorul Mircea Banias.

El a mai adăugat că, în contextul întâlnirii avute la Constanța, și-au propus ca obiectiv să obțină un scor de 10% la alegerile locale și unul de 15% la cele parlamentare.

Pe de altă parte, copreședintele ALDE la nivel național, Daniel Constantin, a declarat, recent, într-o conferință de presă că sondajele de opinie arată că noua formațiune rezultată după fuziunea cu PLR își va atinge obiectivul propus ca la alegerile din 2016 să fie a treia forță politică din țară.

"Cred că vom fi în 2016 partidul cu cei mai mulți profesioniști pe liste și cei mai mulți oameni noi, pentru că avem locuri disponibile pentru aceștia și îi invităm să ni se alăture. Cred, după cum ne arată sondajele de opinie, atât la nivel local, cât și la nivel național, că ALDE își va atinge obiectivul propus, acela de a deveni cea de a treia forță politică din țară", a afirmat Daniel Constantin.

Întrebat dacă la nivelul județului Constanța s-a făcut vreun sondaj pentru a vedea scorul ALDE, senatorul Mircea Banias a răspuns că se va face cât de curând și la nivel local.

"Deocamdată s-a făcut un sondaj numai la nivel central și a reieșit că ALDE are un scor de 9%. În contextul proximelor alegeri locale și parlamentare, urmează, cât de curând, să facem ase-menea sondaje și la nivelul județelor", a explicat senatorul Mircea Banias.

În ceea ce privește o viitoare candidatură la Primăria Constanța, Mircea Banias a spus că nu este interesat.

"Sincer, nu sunt interesat de o candidatură la Primăria Constanța însă, cu siguranță, voi fi și eu inclus în sondajul local. Îmi doresc mai mult o candidatură la alegerile parlamentare pentru a-mi continua activitatea politică la nivel central", a declarat senatorul Mircea Banias.

Comentează știrea

Kassandra
11 iulie 2015
Colaborare la domiciliu!

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

constanteanul srl
11 iulie 2015
panarama asta de Banias

Domane in ce hal a ajuns tara asta! Daca Banias a ajuns ce a ajuns sintem de tot kk-tul! De fapt ce mai vrem la asa tara de kkt avem si Baniashi de kkt!Oameni buni i-a verificast cineva IQ-ul ?Va spun sincer eu il stiu bine pt el s-a inventat IQ-ul negativ!De fapt celor din spatele lui din astia le trebuie ca pot fi condusi usor si nu pun intrebari!

iancu
11 iulie 2015
Oferta pentru oamenii care vor bani acum!

Oferta pentru oamenii care vor bani acum! Nu mai are rost sa cauti alte oportunitati, pentru ca acum ai la dispozitie acest sistem in care poti castiga bani, simplu, fara sa recrutezi oameni, fara batai de cap, fara o munca exagerat de grea. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

belu
11 iulie 2015
banias

Dracu te mai alege.Ne-ai pacalit destul.Lasa-ne.

banias
11 iulie 2015
banias

cel mai mare ordinar......un jeg de anilmal , corupt pana in maduva oaselor....

Papu
12 iulie 2015

Băi Banias da' ai tupeu porcesc. Pe la câte partide te-ai perindat ?. Acum ai găsit ciolan de ros ? . Nu vrei să candidezi, că știi că ești o otreapă și nu te votează nimeni. Cu justiția cum ai rezolvat-o ??!!. Pe când o arestare în miez de noapte. Meriți să fii atârnat în cinghel ca o carcasă de porkk. Javrelor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3892 secunde