Călin Popescu Tăriceanu:

"Nu înțeleg de ce Parlamentul trebuie să stea acasă"

401

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a pledat pentru reluarea imediată și "peste tot" a activității și a declarat că nu înțelege de ce senatorii și deputații trebuie să stea acasă, în loc să-și reia activitatea normală, în Parlament.

"Nu înțeleg ce se întâmplă, de ce sunt oprite administrația, ministere întregi. Am vorbit cu colegii de la Parlament, cu președintele Camerei Deputaților, cu vicepreședintele Senatului, să reluăm activitatea la Parlament. Nu înțeleg de ce Parlamentul trebuie să stea acasă. Toți funcționarii, toți parlamentarii, haideți să venim la treabă, că nu asta este o problemă. Cu niște minime măsuri de siguranță, putem să reluăm activitatea. Și cred că ar fi și un exemplu bun pentru întreaga țară", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Potrivit lui Tăriceanu, activitățile trebuie reluate "peste tot", iar pentru cei suspecți de infectare trebuie păstrată izolarea la domiciliu.

"Nu știu cum o să ne revenim dacă nu se reiau rapid activitățile. Activitățile trebuie reluate - întreprinderile mici și mijlocii. Trag un semnal de alarmă legat de pericolul grav care ne paște de a plonja într-o recesiune fără precedent din care nu știm cum o să ne revenim dacă nu se reiau rapid activitățile. Starea de urgență nu presupune că blocăm totul și stăm paralizați", a explicat Tăriceanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde