Nicolae Bănicioiu: "Banii primiți pentru campanie să fie donați spitalelor"

232
Nicolae Bănicioiu:
Prim-vicepreședintele Pro România, Nicolae Bănicioiu, a declarat, ieri, că formațiunea pe care o reprezintă lansează un apel către partide să doneze secțiilor de oncologie ale spitalelor banii primiți de la Autoritatea Electorală Permanentă pentru campania electorală.

"Pro România lansează o propunere către tot spectrul politic românesc, izvorâtă din ideea de a face ceva concret în folosul cetățeanului. În fiecare campanie electorală, fiecare partid cheltuie pe tot felul de afișe și alte materiale de campanie, aceștia sunt bani aruncați pentru că nu cred că cineva mai votează un partid în funcție de aceste materiale. Atunci, noi venim și spunem că acești bani pe care partidele îi iau de la AEP nu ar trebui să se ducă pe aceste porcării, ci să se ducă la spitale", a afirmat Bănicioiu, citat de Digi 24.

Bănicioiu a precizat că Pro România va dona acești bani și le sugerează și celorlalte partide să se alăture acestui demers.

"Concret, din aceste câteva zeci de milioane de euro pe care partidele le vor cheltui în această lună de campanie, noi le sugerăm celorlalte partide și demarăm această campanie de strângere de fonduri pentru spitalele, pentru secțiile de oncologie și oncopediatrie. Și îi îndemnăm pe toți. Nu vrem să ne asumăm noi acest demers. Cei care se alătură acestui demers vor face un lucru extraordinar. În loc să cheltuie acești bani pentru aceste prostii, să direcționeze acești bani către secțiile de oncologie și oncopediatrie. Ar fi prima campanie în care politicienii și-ar da mâna să rezolve o problemă esențială pentru copiii noștri. Alegerile nu trebuie să fie numai despre pe cine trimitem noi la Bruxelles, ci și despre România. Pro România face acest lucru, își îndeamnă toate organizațiile, acolo unde sunt astfel de secții vom duce noi la capăt acest demers. Sunt invitați să vină alături de noi și PSD, și PNL, și PMP, și USR, și celelalte partide", a adăugat Nicolae Bănicioiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4991 secunde