Președintele CJC, semnal către primarii din județ:

"Ne așteptăm la căderi masive de zăpadă"

794
1

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, trage un semnal de alarmă primăriilor din județ. 


Potrivit prognozelor, de săptămâna aceasta sunt așteptate, din nou, ninsori. Prin urmare, pre-ședintele Consiliului Județean Constanța a solicitat autorităților locale să ia măsuri de precauție. Astfel, șeful CJC a cerut primarilor să se asigure că populația are provizii de alimente și apă potabilă, precum și rezerve de carburant. 


"Am solicitat primarilor să asigure degajarea străzilor de zăpada existentă, astfel încât, dacă o să fie necesar, să putem acționa operativ cu utilajele de deszăpezire. În plus, am cerut autorităților locale să facă o evaluare a cazurilor medicale din fiecare localitate, astfel încât, dacă situația o va impune, în cursul zilei de luni să poată asigura inter-narea femeilor însărcinate în ultimul trimestru sau a bolnavilor cu afecțiuni cronice în cele mai apropiate unități medicale", a declarat Marius Horia Țuțuianu. 


Nu în ultimul rând, președintele CJC roagă locuitorii județului Constanța ca, săptămâna aceas-ta, să evite deplasările. 


"În acest moment, nu știm cât de puternice vor fi fenomenele meteo, însă ne așteptăm la căderi masive de zăpadă, precum și la viscol. Rog populația să țină cont de avertizările noastre și să nu își pună inutil viața în pericol", mai spune președintele Consiliului Județean Constanța. 


Potrivit datelor primite de la Administrația Națională de Meteorologie - Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în județul Constanța, în perioada 16 - 17 ianuarie, sunt așteptate precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare noaptea, viscolind și spulberând zăpada. 


Comentează știrea

CURAT / MURDAR !
16 ianuarie 2017
Snapani si fara respect ! CATA MINCIUNA SI HOTZIE ?!?

Polarisu-lui, primarului fagadau d si consiliului local ( TUTUROR PARTIDELOR CARE AVETZI CONSILIERI IN CONSILIUL LOCAL ) din Constantza, sa va fie RUSINEEEEEEEEEEEE ! MINTZITZI CONSTANTZENII FARA RUSINE, SUNTETZI O ADUNATURA DE SMECHERI, DE PUSI PE CAPATUIALA, DE OAMENI FARA CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMTZ, RESPECTUL DE LOCUITORII CARE V-AU VOTAT ! DOMNILOR DIN : DNA, SI PROTECTZIA CONSUMATORILOR, FACETZI LUMINA IN ACEST CAZ, DESZAPEZIREA CONSTANTZEI IN IANUARIE 2017, CA OAMENII INOATA PRIN ZAPADA, UNII SI-AU FRACTURAT, SCRANTIT PICIOARELE...... SI MAI TOTZI PATINAM PE TROTUARELE / STARZILE ORASULUI CONSTANTZA, ORASUL S-A TRANSFORMAT INTR-UN IMENS PATINUAR, INVITAM AUTORITATZILE LOCALE LA " OLIMPIADA IERNII ANULUI 2017 " ! AUTORITZILE NOASTRE LOCALE SPUN CA, AU CHELTUIT SUME MARI, CA AU FACUT, ADICA NIMIC PENTRU LOCUITORII URBEI LOR / NOASTRE SI TOTODATA, SI- AU APRECIAT MUNCA CU NOTE, DUPA UNII : 11 SI DUPA ALTZII INTRE 7-8, NE MIRAM, DE OBRAZNICIA LOR, CA SA NU SPUNEM NESIMTZIREA LOR ? !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.895 secunde