Stelian Cristian Ion, de la USR:

"Ne-am fi dorit să obținem un rezultat mai bun la Constanța"

1490
8

Articole de la același autor

Uniunea Salvați România (USR), un partid construit, practic, de la zero, în 40 de județe, a reușit să devină, în urma alegerilor din 11 decembrie, cel de-al treilea partid parlamentar al României. Grupul parlamentar al USR va avea în noul Parlament 13 mandate la Senat (8,92%) și 30 de mandate la Camera Deputaților (8,87%). În județul Constanța, la Camera Deputaților, USR a obținut 8,88%, iar la Senat - 8,80%, ceea ce îi aduce un mandat de deputat, în persoana avocatului Stelian Cristian Ion, care este și lider al USL Constanța, și un mandat de senator, în persoana profesorului universitar Nicoleta Ramona Dinu. 


"Această victorie ne-a stârnit o bucurie moderată. Pe de-o parte, procentajul obținut de PSD ne-a stârnit o mare dezamăgire, iar pe de altă parte, ne-am fi dorit să obținem un rezultat mai bun la Constanța. Din păcate, nu am avut vizibilitate și nici finanțare ca să ne facem mai vizibili, însă sper ca, pe viitor, să ne extindem. Ne gândim la o extindere treptată, în marile orașe, și, în acest sens, îi chemăm pe toți cei care ne-au susținut, pe cei care ne-au dat votul să vină alături de noi. Cei care doresc să se înscrie în Uniunea Salvați România o pot face pe site-ul nostru, urmând ca, ulterior, să luăm noi legătura cu dumnealor. Sigur, vom respecta criteriile de integritate care au stat la baza formațiunii noastre politice. Cei care doresc să ni se alăture vor fi supuși unor teste de integritate", a declarant, pentru "Cuget Liber", Stelian Cristian Ion. 


Pe de altă parte, conform legii, cei doi parlamentari USR vor trebui să aibă cabinete parlamentare în județul Constanța, iar Stelian Cristian Ion a spus că se va ocupa cât de curând de acest aspect, la fel cum se va ocupa și de sediul partidului la Constanța. 


"Deocamdată, ca și partid, la Constanța avem un sediu provizoriu, situat pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Ion Rațiu, însă intenționăm să ne organizăm în acest sens mult mai bine, în așa fel încât constănțenii să știe exact cum să ne găsească pentru a discuta despre diverse probleme. Noi dorim să ne facem datoria pentru care am fost trimiși în parlament cât mai bine și de aceea dorim să menținem legătura cu locuitorii din Constanța. De altfel, pentru început, deoarece sunt avocat, îmi voi păstra doar câteva procese pe care le consider deosebit de importante și mă voi ocupa și de activitatea din comisii, din plen. Nu este incompatibilitate. Totuși, voi pune pe primul plan activitatea din Parlament. Dacă nu reușesc să fac față, mă voi suspenda din Barou pentru a mă dedica exclusiv activității parlamentare. Consider că așa este corect față de electorat, față de cei care au avut încredere în noi și ne-au votat", a mai declarat proaspătul deputat Stelian Cristian Ion. 


Comentează știrea

Zizi
17 decembrie 2016
Rezultat

Dar cat ai fi vrut să fie rezultatul la Constanța? 30%? Calmează-te!

DODO
17 decembrie 2016
repede si bine

incropiti la repezeala cu lista de semnaturi depusa in ceasul al doisprazecilea fara experienta stigmatizati ca sorosisti totusi au sarit peste alte partide cu pretentii si mofturi asta datorita dorintei oamenilor cu cap de a avea altfel de poiticieni - noi Problema este ca asta se confirma in timp Rezultatul este fb si vorba lui Zizi -cit ati fi vrut nu dealtceva dar nu puteati face fata Totusi felicitari si asteptam maturizarea

jj
17 decembrie 2016
j

Alti hoti, doar ca inca n-au invatat sa muste din ciolan. Dar si cand invata....

Sindbad
17 decembrie 2016
Succes

Ramaneti in USR, Nu dezertati la altii precum parlamentarii alesi ai fostului PPDD (un PSD si mai toxic), ramaneti verticali si vocali in Parlament chiar daca veti fi ca Don Quijote cateodata, si veti lua mai mult data viitoare. Nu va faceti frate cu Ciuma Rosie ca o sa dispareti, vezi PNL...Bafta!

Doru
17 decembrie 2016
Succes !

Exista oameni care si-au pus speranta in shimbarea clasei politice .Voi reprezentati un inceput interesant . Multa seriozitate !

PPDD
17 decembrie 2016
si ei tot ca ei

In parlament nu e ca la judecatorie, cine are majoritatea conduce, ce-au facut domnii Tararache Mihai si Marian Vasiliev asta vor face si domnii de la USR, vor aveao o viata de vis si se vor ocupa de daca vor prinde usite de inavutirea proprie...

mata
17 decembrie 2016
fomisti prosti

cat dreaq voiai mha partid nascut ieri?? e prea mult si asa..la maro cu voi astia cica neprihaniti..cct-lor!!! o sa o sugeti 4 ani si pe urma inca 4 ani ca tot PSD va castiga..crapati de oftica si voi si pnl si mizeriile de pdl..la somn gataaaa!!!

Sindbad
17 decembrie 2016
Asa partid, asa electorat

Esti retard fara sa semnalizezi. Treci maine pe la primarie ca se dau bonuri valorice.

Răspuns la: fomisti prosti
Adăugat de : mata, 17 decembrie 2016
cat dreaq voiai mha partid nascut ieri?? e prea mult si asa..la maro cu voi astia cica neprihaniti..cct-lor!!! o sa o sugeti 4 ani si pe urma inca 4...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Ei sunt parlamentarii Constanței
Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premiile USR pe anul 2015
Pagina a fost generata in 1.1562 secunde