Gabriel Oprea, mesaj din stațiunea Mamaia:

"Năstase și Iordănescu, pe lista UNPR pentru europarlamentare"

419

Articole de la același autor

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat, sâmbătă, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din regiunea II Sud-Est, eveniment care s-a desfășurat în stațiunea Mamaia. Pe agenda întâlnirii, s-au aflat teme precum reorganizarea UNPR, alegerile pentru Parlamentul European, dar și cele locale și parlamentare de anul viitor, precum și actualitatea politică. 


Printre altele, Gabriel Oprea a anunțat că Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare. De altfel, cele două mari stele ale sportului au participat la reuniunea de la Constanța. 


"Suntem deosebit de onorați să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioți români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai țării noastre, care au susținut și au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte țara peste tot în lume, nu de unii care, după ce au fost trimiși de români în Parlamentul European, au uitat că ei sunt români și nu au făcut altceva decât să ne denigreze țara. Îi cunosc pe acești doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant când eram vicepremier, Victor Ponta era premier și venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreședintele american Joe Biden. Aveam cu toții emoții, să iasă totul bine. L-a așteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câștigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrățișat pe Ilie Năstase și l-a întrebat: «Dacă îmi las și eu părul lung, mă fac și pe mine general?». Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de-o viață. A fost și senator UNPR. Aceștia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare și lasă moștenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votați, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!", a declarat președintele UNPR. 


Planuri și pentru alegerile de anul viitor 
Totodată, liderul formațiunii politice a mai spus că UNPR își propune să obțină 10% la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. 


În plus, Gabriel Oprea a prezentat propunerile legislative pe care le va iniția UNPR, ca soluții viabile la unele probleme de ordin socio-economic, cu care se confruntă societatea românească. 


Astfel, în conformitate cu viziunea politică a UNPR, partidul își asumă inițierea mai multor propuneri legislative printre care se află mărirea salariului minim net garantat cu cel puțin 200 lei lunar, prin eliminarea impozitului pe salarii și reducerea CASS de la 10% la 5% - beneficiari vor fi aproximativ 2,1 milioane de angajați. O altă propunere vizează favorizarea creșterii numărului de tineri care studiază, printr-o deducere suplimentară a 300 lei din venitul impozabil al familiei, astfel încât tot mai mulți tineri, viitorul României, să poată obține specializări profesionale.


Ca de obicei, nici pensionarii nu au fost uitați de UNPR, astfel că reprezentanții formațiunii politice iau în calcul creșterea pensiei sociale minim garantate de la 640 lei la cel puțin 200 de euro, prin care se asigură coșul minim de consum, astfel încât orice pensionar, cetățean al României, să se bucure de o viață decentă. În acest sens, beneficiari ar urma să fie peste patru milioane de pensionari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde