Mustafa Kemal Ataturk, comemorat la Constanța de UDTR

356
Mustafa  Kemal Ataturk, comemorat la Constanța de UDTR - udtr-1510153141.jpg
Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) organizează, vineri, 10 noiembrie, ora 15.00, un eveniment cultural, în memoria liderului militar și politic Mustafa Kemal Ataturk.

Evenimentul este organizat cu prilejul împlinirii a 79 de ani de la trecerea în neființă a lui Mustafa Kemal Ataturk, primul președinte al Republicii Turcia, și va fi găzduit de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

În debutul manifestării, istoricul Metin Omer, doctorand la Universitatea "Hacettepe" din Ankara, va vorbi despre "Ataturk, în viziunea comunității turce din România, în perioada interbelică".

Va urma un program artistic susținut de Alev Gafar, Alesya Duran, Melek Musledin, Mustafa Fucigi, Mustafa Tipirdamaz și corul de copii coordonat de profesor Alev Gafar.

La eveniment sunt așteptați să participe președintele UDTR, Fedbi Osman, secretarul general, prof. Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, subprefectul Levent Accoium, muftiul Murat Iusuf și consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Uygar Mustafa Sertel.

Manifestarea este organizată de comisia de cultură a UDTR și este coordonată de președintele comisiei, Serin Turkoglu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9433 secunde