Moțiunea de cenzură va fi dezbătută mâine

86
Moțiunea de cenzură va fi dezbătută mâine - deputativot50762600-1511354119.jpg
Birourile Permanente Reunite au decis miercuri ca dezbaterea moțiunii de cenzură depusă de PNL, "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", să aibă loc joi, începând cu ora 11.00.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a criticat stabilirea zilei de joi pentru dezbaterea moțiunii de cenzură "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", acuzând graba coaliției pentru închiderea rapidă a subiectului. El anunță că liberalii vor organiza un protest, începând cu ora 11:00, în jurul Parlamentului.

Moțiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută și a fost citită luni după-amiază într-o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat marți, la finalul unei reuniuni a grupurilor parlamentare ale Uniunii, că maghiarii se vor abține la moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului, susținând că inițiatorii demersului nu propun și alternative la guvernarea PSD: nici nume de premier, nici direcția în care vor să ducă țara, nici politici publice în sectoarele cele mai importante și nici elementele din programul de guvernare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde