Moțiunea de cenzură capătă aspecte dramatice. Ce face un parlamentar pentru vot

1426
Moțiunea de cenzură capătă aspecte dramatice. Ce face un parlamentar pentru vot - premieruldanciladiscurslamotiune-1570698504.jpg
Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat, joi, că toți parlamentarii formațiunii sunt prezenți în plen și vor vota moțiunea la vedere. Un senator al formațiunii, bolnav în spital, va fi adus la vot cu ambulanța. "Înțelegem miza și responsabilitatea care ne revine tuturor", a spus Tomac.

iderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, înaintea dezbaterii moțiunii de cenzură, că toți parlamentarii formațiunii sunt prezenți și vor vota.

"Înțelegem miza și responsabilitatea care ne revine tuturor în ceea ce privește acest vot important. Toți parlamentarii PMP sunt prezenți și vor vota la vedere pentru căderea Guvernului", a spus Eugen Tomac.


Acesta a explicat că senatorul Cristian Lungu, care este bolnav și se află în spital, va fi adus cu ambulanța în plen chiar în momentul votului pentru a-și exprima opțiunea.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a anunțat, joi, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură, că toți parlamentarii PMP sunt prezenți și vor vota în favoarea moțiunii, susținând că senatorul Vasile Cristian Lungu, care era programat la operație, va veni cu ambulanța la Parlament pentru a-și exercita votul.

"Toți parlamentarii PMP sunt prezenți, toți vor vota la vedere pentru căderea Guvernului. Chiar avem un coleg, programat astăzi să fie operat, dl senator Lungu, și a solicitat pe proprie răspundere să vină să îl aducă ambulanța chiar în momentul votului. Înțelegem miza și responsabilitatea care revine tuturor în ceea ce privește acest vot important în context electoral important și toți parlamentarii PMP sunt prezenți și vor vota pentru căderea Guvernului Dăncilă", a declarat Tomac.

El a spus că dacă moțiunea va trece în mod sigur se va intra într-o perioadă lungă de negocieri, iar această criză se va închide după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Senatul și Camera Deputaților s-au reunit joi în ședință comună pentru dezbateri și vot asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8568 secunde